diumenge, 1 d’agost del 2010

ESPAICINEMA ESTIU 2010

Dimarts i Dijous 20:00 h
Dimecres 22:00 h

20 / 21/ 22 JULIOL
FISH TANK
Fish tank és la història de Mia, una adolescent inestable, amb problemes, que no encaixa en el sistema escolar i és rebutjada pels amics. Un càlid dia d'estiu, sa mare duu a casa un misteriós desconegut que es diu Connor, i que promet canviar-ho tot i dur-los l'amor a les seues vides.

27 / 28 / 29 JULIOL
WELCOME
Bilal, un jove kurd de 17 anys, ha travessat l'Orient Pròxim i Europa per a reunir-se amb la seua xicota, acabada d’emigrar a Anglaterra. Però el seu recorregut es deté bruscament quan, al costat francès, li impedeixen travessar el canal de la Mànega. Llavors decideix travessar-lo nadant.

03 / 04 / 05 AGOST
KASI AZ GORBEHAYE IRANI KHABAR NADAREH (Nadie sabe nada de los gatos persas)
Dos joves músics ?un home i una dona? que acaben d'eixir de presó decideixen formar un grup musical. Junts exploren el submón del Teheran contemporani a la recerca d'altres intèrprets. Quan les autoritats els prohibeixen cantar al país, planegen escapar d’eixa existència clandestina i somien actuar a Europa. Però sense diners ni passaports no els serà gens fàcil.

10 /11 / 12 AGOST
LOURDES
Christine s’ha passat la major part de la vida confinada en una cadira de rodes. Per a fugir del seu aïllament mamprèn un viatge a Lorda, el llegendari lloc de pelegrinatge al cor dels Pirineus. Un matí es desperta aparentment curada per un miracle.

17 /18 / 19 AGOST
LA NANA
Raquel, una dona agra i introvertida, fa 23 anys que treballa de mainadera per als Valdés, una família nombrosa de classe alta. Pilar, la patrona, contracta una altra nana per a ajudar-la. Raquel sent perillar el seu lloc en la família i allunya la nouvinguda amb cruels i infantils maltractaments psicològics.

24 / 25 / 26 AGOST
PARQUE VÍA
Beto (Nolberto Coria) és l’estatger d'una casa buida a la ciutat de Mèxic. La soledat dels darrers anys, així com la rutina i la monotonia del treball, han fet que estiga cada dia més tancat en una vida que la majoria considera desficiosa. En canvi, a ell li dóna la seguretat i l'estabilitat que no troba a l'amenaçador món exterior.

31 AGOST / 01 / 02 SETEMBRE
DARBAREYE ELLY (A propósito de Elly)
Després de residir durant anys a Alemanya, Ahmad decideix passar uns dies a l’Iran, el seu país natal. Els antics amics i companys d'universitat li organitzen una estada de tres dies a la vora del mar Caspi.

07 / 08 / 09 SETEMBRE
SVETAT GOLYAM I SPASENIE DEBNE OTVSYAKADE (El mundo es grande y la felicidad se encuentra en cualquier esquina)
Esta és la història d'un xic búlgar que va ser criat per a convertir-se en un home alemany.
Després d'un accident de cotxe, Alex no pot ni recordar com li diuen. En un intent per curar-se l’amnèsia, el seu avi Bai Dan viatja a Alemanya i organitza un viatge espiritual per al seu nét que el durà cap al passat, al seu país d'origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada