dissabte, 18 de setembre del 2010

CINEMA TARDOR A L' EACC

Dimarts i Dijous a les 20h
i Dimecres a les 22h, a l'ESPAI D'ART CONTEMPORANI DE CASTELLÓ

19 / 20 / 21 OCTUBRE

KÛKI NINGYÔ (Air Doll)
Hideo, que viu tot sol, té una nina unflable que de sobte té un cor. Tot és nou per a ella al món fora de la casa de Hideo. Coneix tota mena de gent. El món està ple de moltes coses belles, però totes les persones semblen estar tan buides per dins com ella mateixa.


26 / 27 / 28 OCTUBRE

VILLA AMALIA
Villa Amalia és la història d’Ann, concertista de professió, a qui li canvia la vida de la nit al dia per un bes. Quan veu Thomas besant una altra dona, Ann decideix trencar amb el passat i començar una nova vida. Insegura de la realitat que l'espera, Ann només desitja començar
novament i ser una altra persona. Amb la seua música i l’amistat de Georges, que reapareix del passat, emprén un viatge que la durà a una illa, on es troba Vil·la Amalia.


02 / 03 / 04 NOVEMBRE

FAMILIYSTRIP
L’Espanya que es difumina. Assistim a l’elaboració d’un quadre, un retrat de família que ens revelarà una generació que desapareix: els nostres majors. Dos supervivents de la Guerra Civil i la postguerra ens relaten els seus secrets més íntims, que no són altre que l’aposta per la vida. Una altra visió de la nostra memòria col·lectiva. Un procés que actuarà com un bumerang cap a l’espectador.


09 / 10 / 11 NOVEMBRE

80 EGUNEAN (En 80 días)
Axun és una dona de 70 anys que va a l’hospital per a cuidar l’exmarit de la seua filla. La sorpresa serà majúscula en adonar-se que la dona que cuida el malalt del costat és Maite, gran amiga de l’adolescència. Prompte seran conscients que la química entre elles segueix intacta, igual que 50 anys arrere.

16 / 17 / 18 NOVEMBRE

GAINSBOURG (Vie heroïque)
Lucien, fill de pares russojueus, passeja pels carrers de París, lluint orgullós una abominable estrela groga a la solapa de la jaqueta. Ens trobem en 1941, en plena època de conflicte bèl·lic europeu, en un París davall l’ocupació alemanya. Tot i que encara no ho sap, el xicotet Lucien acabarà convertint-se en Serge Gainsbourg, tot un mite i una llegenda universal.


23 / 24 / 25 NOVEMBRE

SHE, A CHINESE (Ella, una joven china)
La pel·lícula compta la història de Mei, una jove xinesa que decideix abandonar la monòtona vida en un poble pel bullici de Chongqing, la ciutat més propera. Però res no ix com esperava. Després de ser despatxada de la fàbrica on treballa, s’enamora de Spikey, un assassí a sou amb un passat que no tarda a passar-li factura.


30 DE NOVEMBRE / 01/ 02 DESEMBRE

ANDER
Ander, un fadrí de més de quaranta anys, porta una vida rutinària, entre el seu lloc d’operari d’una fàbrica de bicicletes i les labors agràries del seu mas, on viu amb sa mare i la germana. Un dia té un accident i es trenca una cama, per la qual cosa la família, a pesar de les reticències de la mare, decideix contractar un immigrant peruà, José, per a fer les tasques del mas.


07 / 09 / DESEMBRE

LIFE DURING WARTIME
Tres germanes i les persones a qui amen lluiten per a trobar un lloc en un món tan impredicible com volàtil, on el passat es desborda en el present, I posa en perill el futur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada