dilluns, 2 de maig del 2011

Espai Cinema Primavera

Tots els dimarts i dijous 20h i dimecres 22h

26 / 27 / 28 / ABRIL

LOONG BOONMEE RALEUK CHAT (UNCLE BOONMEE RECUERDA SUS VIDAS PASADAS)
El tio Boonmee pateix una insuficiència renal aguda i decideix acabar els seus dies entre els seus al camp. Sorprenentment, els fantasmes de l’esposa morta i del fill desaparegut se li apareixen i el prenen davall les seues ales.


03 / 04 / 05 / MAIG

NA PUTU (EN EL CAMINO)
Els problemes amb l’alcohol i les constants eixides nocturnes provoquen que a Amar el despatxen de la faena. Amb la seua parella, Luna, s’esforcen a superar els obstacles que li fan perillar la relació.


10 / 11 / 12 MAIG

AITA
Una vella casa deshabitada. L’estatger que la cuida. El capellà del poble. Els espais, els sons, les llums i les ombres. El pas del temps. Als racons més ocults de la casa es revela una història alhora íntima i col·lectiva.


17/ 18 / 19 MAIG

ANIMAL KINGDOM
Després de morir sa mare, Joshua “J” Cody se’n va a viure a Melbourne amb els tios, amb els quals fins ara no havia tingut gens de contacte. Allà estarà sota la custòdia de la iaia.

(Títol que s’inclou dins de les activitats de Castelló Negre)


24 / 25 / 26 MAIG

HOFSHAT KAITS (MY FATHER, MY LORD)
Instal·lat amb dona i fill en una comunitat ultraortodoxa a Jerusalem, el rabí Abraham dedica la vida a l’estudi de la Torah i de la llei jueva. El fill, Menahem, està en l’edat en què veiem el món com un lloc de curiositats, ple de misteris i meravelles.


31 MAIG / 01 / 02 JUNY

POSTIA PAPI JAAKOBILLE (CARTAS AL PADRE JACOB)
Leila és una assassina condemnada a cadena perpètua que, després de dotze anys de presó, rep l’indult. Abans de deixar la presó, un funcionari li explica que Jacob, un capellà rural ancià i cec, ha sol·licitat la seua ajuda com a assistenta.


07 / 08 / 09 JUNY

LOUISE-MICHEL
Un matí, les treballadores d’una fàbrica descobreixen que, durant la nit, l’empresa ho ha liquidat tot i que la direcció, còmplice de l’operació, ha desaparegut sense deixar rastre.


14 / 15 / 16 JUNY

FILM SOCIALISME
Una simfonia en tres moviments. COSES COM: un creuer pel Mediterrani on es relacionen múltiples passatgers. LA NOSTRA EUROPA: en el transcurs d’una nit, una adolescent i el germà menut convoquen els pares davant del tribunal de la seua infància. LES NOSTRES HUMANITATS: es visiten sis escenaris de llegendes vertaderes i falses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada